Afvallen met begeleiding - Wat is PowerSlim


Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én te behouden. De beslissing om af te gaan vallen, is op zich al een hele stap. Je wilt dan ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen. Dit kan met het PowerSlim dieet!

Het PowerSlim afslankprogramma

Power Slim is geen dieet. Het is een totaal concept; een afslankprogramma. Onder persoonlijke begeleiding van onze voedingscoach werk je naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe. Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging. Met PowerSlim val je snel en moeiteloos af. Je gaat niet minder eten, maar anders. Je hebt 5 á 6 eetmomenten per dag. Deze bestaan uit Power Slim producten, aangevuld met groente, vlees en vis. Je hebt een ruime keuze aan speciaal samengestelde koolhydraatarme & eiwitrijke producten (maar liefst 120 soorten) en een reeks aan verrassende recepten. Van ontbijt, lunch tot avondeten en lekkere tussendoortjes als een bosbessenmuffin of barbecue chips. Met PowerSlim is afvallen echt geen straf! Je zult nooit het idee hebben dat je iets moet laten en je hoeft absoluut geen honger te lijden. Met het gezin mee eten blijft heel makkelijk, PowerSlim is makkelijk in je dagelijkse leven in te passen.

De voordelen van afslanken met PowerSlim

  • Persoonlijke begeleiding & deskundig advies
  • Makkelijk in te passen in dagelijks (gezins)leven
  • Groot assortiment, maar liefst 120 koolhydraatarme producten
  • 6 Eetmomenten per dag
  • Makkelijk vol te houden & snel resultaat
  • Geen hongergevoel & behoud van spiermassa
  • Geen jojo-effect, gewichtsbehoud
  • Wetenschappelijk onderbouwd, ontwikkeld door diëtisten

Hoe werkt PowerSlim

PowerSlim betekent niet minder eten, maar ánders eten! PowerSlim is een slimme combinatie van een doordacht afslankprogramma, persoonlijke begeleiding en de juiste samenstelling van producten met weinig brandstoffen en veel bouwstoffen. PowerSlim is gebaseerd op het wetenschappelijk inzicht dat je op lange termijn het beste op gewicht blijft als je minder koolhydraten en meer eiwitten inneemt. Zo gebruik je jouw vetreserves als energiebron en blijft je spiermassa behouden. Je gaat anders eten, niet minder, met als resultaat een mooi en gezond gewicht. Je hoeft dus niet af te zien om af te vallen, maar kunt lekker gevarieerd blijven eten. Je kunt PowerSlim eenvoudig inpassen in je dagelijkse (gezins) leven, zet je voor je gezin/partner een pasta op tafel, dan eet je gewoon mee, echter maak jijzelf gebruik van de PowerSlim pasta. Zet je de andere dag aardappelen, groente, vlees op tafel, dan kun je ook gewoon mee eten, echter eet jij wat meer groenten en laat je de aardappelen achterwege. Met maar liefst 6 eetmomenten per dag zul je ervaren dat je geen hongergevoel hebt.
In combinatie met de intensieve begeleiding van onze voedingscoach is deze methode een slimme opstap naar een slanker en gezonder leven!

3 Fases, 6 eetmomenten

PowerSlim bestaat uit 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag; 1. De strikte fase > 2. De overgangsfase > 3. De stabilisatiefase.

Fase 1. De strikte fase
In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment. Alle voeding wordt vervangen door producten van PowerSlim, behalve het diner. Zodra je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt, is het tijd voor fase 2, de overgangsfase.

Fase 2. De overgangsfase
In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten zoals brood, graanproducten, zuivel en fruit. Normale voeding wordt gefaseerd ingevoerd behalve de tussendoortjes. De laatste 20% van het gewenste gewichtsverlies wordt bereikt.

Fase 3. De stabilisatiefase
Je bent op je streefgewicht! Ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden en adviseren. De voedingscoach leert je een gezond eetpatroon aan met meer eiwitten en minder koolhydraten. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim.

Om ervoor te zorgen dat je ook lekker en slank in je vel blijft zitten, kun je nu nog een heel jaar rekenen op begeleiding en advies van je persoonlijke voedingscoach. Want samen met jou investeren we in een blijvend resultaat!

Afspraak met de PowerSlim coach

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten? Maak dan nu een afspraak met onze voedingscoach voor een gratis adviesgesprek.


PowerSlim afslankstudio - regio Beverwijk en Heemskerk