Beauty Centre Beverwijk - Schoonheidsbehandelingen in de schoonheidssalon - regio Beverwijk en Heemskerk


Schoonheidssalon

U kunt bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen, ontharingstechnieken en massages. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in huidverzorging en huidverbetering. Wij werken met het topmerk Cenzaa en Ik Skin Perfection voor effectieve resultaten. Wij geven u graag persoonlijke aandacht en laten de behandeling “uw” moment zijn. Dit samen met de ontspannen sfeer in de salon, maakt elke behandeling tot een ware traktatie voor u en uw huid! Ook op het gebied van injectables (botox - fillers), laserbehandelingen en permanente make up kunt u bij ons terecht. Wij hebben gekozen voor partners die hun vak verstaan en aangesloten zijn bij de diverse branche organisaties.

Online boeken

Boek nu!

Schoonheidsbehandelingen

Kwaliteit en zorg

  • Afspraak uitsluitend op afspraak.
  • Afstemming op individuele huidtype en individuele behoeftes van de klant.
  • Professionele behandelingen door gediplomeerde schoonheidsspecialisten.
  • Onze schoonheidsspecialisten volgen regelmatig trainingen en workshops om op de hoogte blijven van trends en wetenschap.
  • Verrichting van alle werkzaamheden met uiterste zorg voor hygiëne.
  • Klanten worden te allen tijden voorzien van een eerlijk en deskundig advies.
  • Elke klant geniet van zorgvuldig uitgevoerde behandelingen in een ontspannen sfeer!

Reserveren wellness- of schoonheidsbehandeling

Heeft u uw keuze kunnen maken betreft de gewenste wellness- of schoonheidsbehandeling? Neemt u dan even telefonisch contact op met één van onze schoonheidsspecialistes voor het inplannen van een afspraak. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0251-750707. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar info@garrarufabeauty.nl of gebruik maken van het contactformulier. Wij heten u graag welkom in onze schoonheidssalon & kapsalon! Het Garra Rufa Hair & Beauty Centre team, Alicia, Ashley, Meike, Demi, Marianne, Sandy en Marc


Beauty Centre Beverwijk - Beautybehandelingen in de schoonheidssalon - regio Beverwijk en Heemskerk