Cenzaa body & soul producten - Schoonheidssalon voor regio Beverwijk en Heemskerk


Cenzaa body & soul

Traditionele wellnessrituelen uit oude culturen zijn door Cenzaa Body & Soul vertaald naar hedendaagse producten. In deze serie ontdekt u excellente lichaamsproducten welke uw huid verzorgen en uw lichaam en geest prikkelen, verkwikken en meenemen naar andere werelden. Door ’s ochtends de bijzondere aromacomposities te ervaren, wordt het opstaan een bijzonder moment van de dag, terwijl ’s avonds de weldadige, kalmerende geurnoten u uitnodigen om te ontspannen. Ga mee op geurreis en beleef de African, Himalaya, Hawaian, Oriental of Asian Dream! De luxe texturen en bijzondere ingrediënten van de Cenzaa Body & Soul producten trakteren uw handen, voeten en lichaam op een ware wellness sensatie. Na gebruik van deze producten zijn uw zintuigen optimaal geprikkeld. Optimale verzorging en een ultieme sensatie ervaart u met Cenzaa Body & Soul Producten.

Cenzaa Wash Away

Zuiver en reinig uw lichaam intensief en waan u in de luxe wereld van spa en wellness in uw eigen badkamer. De unieke Wash Away collectie bevat een bodyscrub met slib uit de Nijl en een all-in-one douchegel en shampoo. De traditionele reinigingsrituelen zorgen voor ontspanning en zuivering van lichaam en geest met een weldadige geursensatie. Cenzaa Wash Away is stap 1 binnen het Cenzaa 4-stappen lichaamsverzorgingsprogramma.


Cenzaa Bath & Body Scrub

Het reinigen en verzorgen van de huid met ontspannende badrituelen is gebaseerd op eeuwenoude tradities uit het verre Oosten. De heerlijk geurende Cenzaa Bath & Body Scrub collectie neemt u mee naar hogere sferen door zoutkristallen uit het Himalaya gebergte en prachtige Ayurvedische badoliën. Cenzaa Bath & Body Scrub is stap 2 binnen het Cenzaa 6-stappen lichaamsverzorgingsprogramma.


Cenzaa Body Care

Ervaar iedere dag een moment van wellness met de heerlijk verzorgende bodyproducten van Cenzaa! Cenzaa Body Relief geeft uw huid extra aandacht met hydraterende, voedende en verzorgende pure ingrediënten voor een zijdezachte en stralende huid. Laat u meevoeren en geniet van de heerlijke geuraroma's met een positieve werking op uw huid, lichaam en geest. Cenzaa Body Care is stap 3 binnen het Cenzaa 6-stappen lichaamsverzorgingsprogramma.


Cenzaa Hand & Foot Care

Traditionele wellnessrituelen uit oude culturen heeft Cenzaa vertaald naar hedendaagse producten. In de Hand & Foot collectie ondekt u de luxe texturen en bijzondere Aziatische ingrediënten die uw handen en voeten trakteren. Creëer elke ochtend een bijzonder moment en ervaar 's avonds de weldadige en kalmerende geurnoten voor pure ontspanning. Cenzaa Hand & Foot is stap 4 binnen het Cenzaa 6-stappen lichaamsverzorgingsprogramma.


Cenzaa Body Fragrance

Beleef de mysterieuze en sensationele geuren van Cenzaa Body Mist. Laat u meevoeren op een luxueuze droomreis met de vier intense geurcomposities. Vernevel de verrassende geur over uw lichaam en ervaar de unieke beleving van Cenzaa! Cenzaa Body Fragrance is stap 5 binnen het Cenzaa 6-stappen lichaamsverzorgingsprogramma.


Cenzaa Bath Experience

Gun uzelf een moment van pure ontspanning met Cenzaa Bath Experience. Deze heerlijk verzorgende badoliën zorgen ervoor dat het nemen van een bad een sensationeel Ayurvedisch ritueel wordt met de vier aangename Cenzaa aroma's. Geniet, ontspan en ervaar de rijkdom van pure oliën die uw huid voeden en verzachten. Cenzaa Bath Experience is stap 6 binnen het Cenzaa 6-stappen lichaamsverzorgingsprogramma.


Cenzaa Eau d'Hello

Een excellente geurtraktatie! Eau d’Hello [Beautiful] is een heerlijke, bijzondere en ultravrouwelijke geur, welke u meeneemt op een ware geurreis. Laat een betoverende indruk achter!


Cenzaa body & soul producten