Beauty Producten Shop - Cenzaa webshop voor het online bestellen van Cenzaa producten


Cenzaa producten bestellen in de webshop

Voor het online bestellen van Cenzaa producten verwijzen wij u door naar Beauty Producten Shop. Klik hier om direct naar de Cenzaa webshop te gaan. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar, vanaf € 45,- betaald u géén verzendkosten en u ontvangt bij elke bestelling er een gratis Cenzaa product bij. Heeft u nog geen ervaring met Cenzaa maar bent u wel geïnteresseerd? Dan hebben wij speciaal voor u de Cenzaa try, travel of cadeauboxen. Deze Cenzaa boxen zijn samengesteld voor diverse huidtypes. Wilt u advies over het gebruik van Cenzaa producten? Neem dan gerust even telefonisch contact op en vraag naar 1 van onze schoonheidsspecialisten. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0251-750707.


Cenzaa Every Day reiniging

Een prachtig gezonde huid begint bij reinigen en tonificeren. De natuurlijke reinigingsproducten van Cenzaa Everyday hebben een sensationele werking. Cenzaa Everyday verwijdert make-up, verlost de huid van vervuilde stoffen, reinigt de huid diepgaand en stelt daarmee uw huid in staat om stap voor stap haar natuurlijke evenwicht te hervinden. De producten uit het Cenzaa Everyday programma vergemakkelijken de opname en vergroten de effectiviteit van de huidverbeterende producten ná de reiniging.

Cenzaa Every Day producten

Cenzaa Velvet Creamy Milk - € 28,45

De ideale start voor een nieuwe dag
De Velvet Creamy Milk is een ultra-zachte reinigingsmelk op crèmebasis. Haar romige textuur en de zachte geurnoten zorgen voor een zeer aangenaam gebruik. Door toevoeging van o.a. zoete amandelolie is de Velvet Creamy Milk geschikt voor alle huidtypen en in het bijzonder de rijpe en gevoelige huid. Door de rijke Mediterrane samenstelling en de aangename geursensatie worden de huid en andere zintuigen optimaal geprikkeld.

Cenzaa Velvet Mist - € 27,55

Ervaar de frisse zomerbries
De Velvet Mist is een revitaliserende, verzachtende en verzorgende lotion. Met haar verkwikkende en vochtherstellende werking, vergemakkelijkt de Velvet Mist de opname en vergroot de effectiviteit van de huidverbeterende producten ná de reiniging. De lotion met anti-oxidanten en hydraterende actieve eigenschappen is geschikt voor alle huidtypen. De samenstelling en de heerlijke geur, zorgen voor een tintelfris gevoel.

Cenzaa Crystal Orange Cleanser - € 29,95

Ervaar het kristal heldere resultaat
De Crystal Orange Cleanser is een ultra zachte reinigingsgel waarbij de squalenen langzaam in water oplossen. Hierdoor komen specifieke werkstoffen vrij en krijgt uw huid een lichte polish. Vuil en talg worden verwijderd. De huid wordt perfect gezuiverd en uw teint oogt helder en fris. Een velours zachte huid is het resultaat en uw huid is optimaal voorbereid op Cenzaa producten.

Cenzaa Rise & Shine Cleanser - € 27,55

Een sprankelende sensatie voor elke dag
De Rise & Shine Cleanser is een sprankelende, zijdezachte cleansing gel voor het reinigen van uw huid zonder deze uit te drogen. De milde samenstelling en aangename geurnoten van de Rise & Shine Cleanser zorgen er voor dat uw zintuigen een verfrissende sensatie ondergaan. De zuiverende en hydraterende eigenschappen zorgen voor een ontspannen begin én eind van iedere dag!


Cenzaa Power serums

Voorkomen van rimpels? Versteviging? Gevoelige huid? Het Cenzaa Power programma is speciaal ontwikkeld om de individuele wensen ten aanzien van huidverbetering doelgericht te behandelen. Cenzaa Power weet met haar innovatieve formule en therapeutische werkstoffen, op de meest effectieve wijze de verschillende huidlagen te bereiken. Uw huid zal gaandeweg het programma haar normale functies terug krijgen waardoor ze er weer gezond, stralend en vitaal uitziet.

Cenzaa Power producten

Cenzaa Rebalancing Power - € 29,30

Ervaar de zuiverende kracht
Rebalancing Power is een actief huidbalancerend concentraat met therapeutische voordelen van bloemen- en plantenextracten. De hooggeconcentreerde werkstoffen van de Rebalancing Power zetten de huid aan tot zelfregulatie en helpen de natuurlijke afweer te herstellen. Deze krachtbron uit de natuur zorgt voor optimale hydratatie. Uw huid wordt gekalmeerd, gematteerd en de poriën worden verfijnd. Rebalancing Power geeft u de hele dag door bescherming en uw huid krijgt weer een frisse en gezonde uitstraling. Ervaar de zuiverende kracht.

Cenzaa Sweet Power - € 43,95

Een natuurlijke oase voor een dorstige huid
Sweet Power is een intensief vochtregulerend concentraat, verwerkt in een zachte en frisse textuur. Deze exclusieve formule en rijke therapeutische samenstelling geven uw huid een verkwikkend en hydraterend bad. Uw huid wordt verwend en verzorgd door een ware krachtbron aan natuurlijke extracten met unieke maritieme proteïnen die uw huid activeren en herstellen. De hele dag door een fijne huidtextuur, die soepel aanvoelt en waarbij uw huid perfect gehydrateerd wordt.

Cenzaa Calming Power - € 43,95

Een zijdezachte streling van moeder natuur
Calming Power is een herstellend concentraat met gebruik van therapeutische voordelen van bloemen- en plantenextracten. Calming Power doordrenkt uw huid met het benodigde vocht en kalmeert de gevoelige huid met haar hooggeconcentreerde natuurlijke werkstoffen. Ideaal voor het herstellen van de natuurlijke afweer en het optimaal beschermen van de gevoelige huid waardoor zichtbare roodheid en irritaties tot het verleden behoren. De huid zal na gebruik zijdezacht en aangenaam koel aanvoelen.

Cenzaa Energetic Power - € 55,65

Een power boost voor een energieke uitstraling
Energetic Power is een zeer intensief concentraat verwerkt in een frisse textuur. De teint van uw huid begint direct nadat het product is aangebracht te stralen, fijne lijntjes vervagen en de contouren van het gezicht worden strakker en steviger. Door haar natuurlijke therapeutische werkstoffen creëert Energetic Power op natuurlijke wijze het botox-effect! De veeleisende en rijpere huid wordt maximaal gevoed en biedt haar de maximale versteviging met aromatische krachten uit de natuur. Voor een energieke uitstraling, de hele dag.


Cenzaa Comfort crèmes

Laat u meevoeren naar Mediterrane sferen met de revolutionaire huidverbeterende Cenzaa Comfort crèmes. Huidverjongende, hydraterende, verstevigende en corrigerende crèmes met doeltreffende en geavanceerde formules. De verfijnde geuren en rijke texturen, vol inspiratie uit de natuur, laten uw huidverzorging een reis naar ontspannen oorden zijn. Cenzaa Comfort biedt u een spectaculaire lijn die zorgt dat uw zintuigen een Cenzaationeel moment beleven tijdens het gebruik van deze innovatieve therapeutische cosmetica.

Cenzaa Comfort producten

Cenzaa Sweet Moist - € 34,95

Voor een heerlijk verkwikkend en hydraterend moment
De Sweet Moist is een intensief herstellende 24-uurs crème. Deze is speciaal ontwikkeld om de activiteit van cellulaire circulatie weer op gang te brengen en de vochtdynamiek van de huid te optimaliseren.
De exclusieve combinatie van hoogwaardige therapeutische formules en natuurlijke oliën, verspreiden hun hydraterende werkstoffen zodat de huid kan ‘verzadigen’ met vocht. Dit gaat vervroegde huidveroudering tegen. Uw huid voelt de hele dag zacht, soepel en aangenaam aan, waarbij de huid perfect gehydrateerd wordt.

Rebalancing Spirit - € 37,55

Ervaar de fijne structuur van een zijdezachte huid
Rebalancing Spirit is een verzachtende, beschermende en huidbalancerende 24-uurs crème. Het product, met Mediterrane werkstof complexen en essentiële oliën, verbetert de conditie van een gecombineerde huid, een vette huid of een gestresste huid. Door de heilzame werking van de Rebalancing Spirit wordt uw huid weer in balans gebracht en geeft haar een zuiver en sprankelend aanzicht. Door de verbintenis tussen natuur en technologie krijgt uw huid haar normale functies terug waardoor ze er gezond en stralend uitziet.

Calming Senses - € 44,95

Een ware liefkozing voor de gevoelige huid
Calming Senses is, met haar beschermende 24-uurs formule, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en vochtarme huid. Door de natuurlijke heilzame werking helpt de Calming Senses uw huidconditie te herstellen en te beschermen tegen de dagelijkse invloeden van buitenaf. De bijzonder milde crème met een luchtige samenstelling biedt onmiddellijke verlichting en kalmering van de huid bij vrijwel iedere huidreactie en -irritatie. De zachte, aangename aroma van de Calming Senses geeft een gevoel van rust en is een verademing voor uw huid.

Cenzaa Sweet Heaven - € 52,25

Een crème die u in hemelse sferen brengt
Een intensief vochtherstellende 24-uurs crème, speciaal ontwikkeld om de vochtarme en droge huid te herstellen. De rijke textuur met Mediterrane werkstof complexen en natuurlijke oliën zorgen voor een intensieve hydratatie waardoor de vochtdynamiek van uw huid herstelt. Uw huid wordt 24 uur lang optimaal beschermd, gevoed en voorzien van exclusieve werkstof complexen. Wanneer u de Sweet Heaven aanbrengt, beleeft u de hele dag een aangename geursensatie.

Energetic Sunrise - € 54,75

Uw huid voelt iedere ochtend als herboren
Energetic Sunrise is een huidverbeterende 24-uurs crème voor de veeleisende en rijpere huid. De Energetic Sunrise biedt u de benodigde hydratatie en beschermt tegen vrije radicalen. De crème helpt de fijne lijntjes te verminderen en herstelt de elasticiteit met aromatische krachten uit de natuur. De actieve formule heeft een heilzame werking, waardoor het natuurlijke evenwicht van de huid wordt versterkt en huidveroudering effectief wordt tegen gegaan.

Energetic Dream - € 65,95

Op natuurlijke wijze het botox-effect
Energetic Dream is een exclusieve 24 uurs crème voor de veeleisende en rijpere huid. De Energetic Dream biedt u het ideale evenwicht tussen spankracht én soepelheid met de aromatische kracht uit de natuur. Hibiscin extract en unieke proteïnen toveren uw vermoeide huid om naar een stevige en energieke huid. Door de therapeutische werkstoffen creëert Energetic Dream op natuurlijke wijze het botox-effect! De veeleisende en rijpere huid wordt optimaal gevoed, de crème biedt haar maximale versteviging en voorkomt vroegtijdige veroudering.

Cenzaa Rebalancing Splash - € 29,95

Weg met puistjes en onzuiverheden
Cenzaa Rebalancing Splash (24H Multi-Active Clarifying Formula) is een intensieve fluid die de onzuivere en vette huid herstelt, de talgproductie terug dringt, onzuiverheden vermindert en bevat heilzame ingrediënten om de huidflora te verbeteren. Uw huid ziet er gematteerd en gezond uit.


Cenzaa Intense Touch maskers

Stress, vermoeidheid en overdadige blootstelling aan zon, wind, warmte en kou tasten uw huid aan. Uw huid kan wel wat extra liefde en verzorging gebruiken. De therapeutische werkstoffen uit het Cenzaa Intense Touch programma maken het verschil. Ontdek de weldaad voor uw zintuigen verzonken in een innovatieve formule van huidverbetering. Geniet van de rustgevende of juist verkwikkende werking van de Cenzaa Intense Touch Maskers. Dankzij Cenzaa lacht uw huid de wereld tegemoet.

Cenzaa Intense Touch producten

Cenzaa Relaxing Touch - € 32,55

Dompel uw zintuigen onder in een verkwikkend bad
Relaxing Touch is een intensief voedend, verkoelend en super hydraterend masker. Het masker maakt gebruik van de therapeutische werking van bloemen en planten. Door de aromatische cocktail van bijzonder krachtige extracten werkt ze als een verkwikkend bad en geeft direct een kalmerende werking. Door de exclusieve combinatie van Mediterrane en Oosterse werkstoffen en haar heerlijke geur zorgt Relaxing Touch voor een bijzondere prikkeling van uw zintuigen.

Cenzaa Delight Touch - € 34,75

Geeft uw huid een touch met nieuwe energie
De aromatische samenstelling van Delight Touch zorgt voor intensieve hydratatie en heeft een herstellende en rustgevende werking op uw huid. Delight Touch brengt uw huid in balans en geeft haar nieuwe energie. De zachte, rijke textuur van dit masker wordt diep in de huidlagen opgenomen. Door de Mediterrane samenstelling en aangename geur beïnvloedt Delight Touch uw huid optimaal.

Cenzaa Ocean Touch - € 33,75

Ervaar de zuiverende zeelucht op uw huid
Ocean Touch is een uniek masker dat bestaat uit een cocktail van zeeproteïnen en Mediterrane werkstoffen. Dit intensieve masker biedt een overvloed aan mineralen, planten en algen. Allen met unieke eigenschappen die uw huid gezonder maken. Sluit uw ogen en laat u meevoeren op de golfen van de oceaan terwijl uw huid wordt gereinigd met bijzondere ingrediënten uit de zee. Cenzaa Ocean Touch is een intensief reinigend masker welke uw huid ontdoet van alle onzuiverheden zonder haar te beschadigen.

Cenzaa Botuline Look oogcontour masker - € 49,95

Speciaal oogcontour masker (6 stuks in 1 verpakking)
Botuline Look: Dit speciale oogcontour masker ontspant expressierimpels en gaat tekenen van veroudering tegen. Het Botuline eiwit voorkomt het samentrekken van oogrimpels. Fijne lijntjes zullen zichtbaar verminderen en de huid rondom de ogen zal er jonger, gezonder en veerkrachtiger uit zien.


Cenzaa Sun

Cenzaa Sunshield geeft uw huid dat zijdezachte gevoel dat u beleeft na een dagje zonnen, zonder de schadelijke effecten van deze warmtebron. Schadelijke UV straling wordt door 100% natuurlijke ingrediënten gereflecteerd en de Sunshield producten hebben een zeer hoge dosis aan sterke anti-oxidanten waardoor het cel DNA maximaal wordt beschermd. Het product gaat huidveroudering tegen en herstelt de vochtbalans van uw huid. Cenzaa Sunshield wordt geleverd in een medium en high samenstelling.

Cenzaa Sun producten

Cenzaa Sun Shield Medium - € 39,95

Een beschermde huid, een heerlijk gevoel
Bescherm uw huid met de Cenzaa Sun Shield! De exclusieve samenstelling van de Sun Shield Medium zal uw huid zijdezacht laten aanvoelen, terwijl exceptionele therapeutische werkstoffen uw huid beschermen tegen schadelijke invloeden van de zon. De Sun Shield Medium heeft een natuurlijke zonbescherming die overeenkomt met factor 15. Huidveroudering wordt tegengegaan en de vochtbalans herstelt met dit bijzondere zonneproduct!

Cenzaa Sun Shield High - € 39,95

De ware beschermengel voor uw huid
De Sun Shield High is een doeltreffende formule welke huidveroudering tegengaat en de vochtbalans herstelt. Sun Shield High is de beschermengel voor uw huid! Door de exclusieve samenstelling zal uw huid zijdezacht aanvoelen, terwijl exceptionele therapeutische werkstoffen bescherming bieden tegen schadelijke invloeden van de zon. De Sun Shield High heeft een natuurlijke zonbescherming die overeenkomt met factor 25.


Cenzaa Lovely Radiance foundation

Een zomers gevoel, iedere dag… met de Lovely Radiance producten van Cenzaa. Een getinte dagcrème op basis van zeer sterke anti-oxidanten en met een 100% natuurlijke UV reflectie! De ultrafijne kleurpigmenten van de Lovely Radiance geven uw huid een natuurlijke, gelijkmatige en stralende zomerse teint. Oneffenheden en vermoeidheidsverschijnselen worden verzacht en droogtelijntjes worden opgeheven. De allergeenvrije formule hydrateert, verzorgt en laat uw huid zijdezacht aanvoelen.

Cenzaa Lovely Radiance producten

Cenzaa Lovely Radiance Warm Bronze - € 36,95

Een huid met een bronzen gloed
De exceptionele werkstoffen in deze getinte dagverzorging hydrateren uw huid, zorgen voor optimale bescherming tegen de zon en gaan huidveroudering tegen! Verrijk uw huid met de Lovely Radiance; een bijzonder product welke uw huid doet stralen. Dit verzorgingsproduct geeft uw huid een zachte gloed, alsof een regen van bronspoeder over u neer is gedwarreld. De Lovely Radiance heeft een medium zonbescherming welke overeenkomt met factor 10-15 en geeft de getinte huid een warme zomergloed.

Cenzaa Lovely Radiance Golden Honey - € 36,95

Een huid met een gouden gloed
De Lovely Radiance geeft uw huid een zachte gloed, alsof deze door de zon is gekust. De exceptionele werkstoffen in deze getinte dagverzorging hydrateren uw huid, zorgen voor optimale bescherming tegen de zon en gaat huidveroudering tegen! Dit prachtige product heeft een medium zonbescherming welke overeenkomt met factor 10-15. Verrijk uw huid met de Lovely Radiance; een bijzonder product welke uw huid de kleur van honing geeft!

Cenzaa Lovely Radiance Ivory Beige - € 36,95

Een huid met een beige glans
Verrijk uw huid met de Lovely Radiance; een bijzonder product welke uw huid doet glanzen! Dit verzorgingsproduct geeft uw huid een zachte gloed, alsof u onder een warme douche van zonnestralen heeft gestaan. De exceptionele werkstoffen in deze getinte dagverzorging hydrateren uw huid, zorgen voor optimale bescherming tegen de zon en gaan huidveroudering tegen! De Lovely Radiance heeft een medium zonbescherming welke overeenkomt met factor 10-15.


Cenzaa ProFusion skinsolution

De Cenzaa ProFusion serie is een luxe productlijn met als doel uw specifieke huidwensen en huidproblemen met speciale thuisproducten doeltreffend en effectief te behandelen! De superieure producten van de ProFusion serie zijn een perfecte aanvulling op uw dagelijkse verzorging of te gebruiken tijdens een Cenzaa Skinkuur. Door gebruik te maken van de laatste laboratorium technologieën stapt Cenzaa met de nieuwe Profusion serie in het tijdperk van revolutionaire huidverbetering!

Cenzaa ProFusion producten

Cenzaa Illuminating Masq - € 35,95

Resultaat gericht behandelen
Ontdek de baanbrekende formule van het Illuminating Masq met haar 4 innovatieve Cenzaa technologieën! Het Illuminating Masq is een milde fruitzuur lysing. Deze unieke samenstelling is speciaal ontwikkeld om huidoneffenheden te verwijderen, grove poriën, doffe teint en rimpelvorming tegen te gaan. Krachtige anti-oxidanten, uitzonderlijk hydraterende werkstoffen en intensief huidherstellende componenten geven uw huid haar frisse en energieke uitstraling terug!

Cenzaa Illuminating Mist - € 25,95

Ervaar deze sprankelende pureness
De Illuminating Mist (voorheen Rise & Shine Mist) is een sprankelende en zuurgraad herstellende lotion met anti-oxidanten en hydraterende actieve eigenschappen voor de gecombineerde, vette huid of een huid die uit balans is. Illuminating Mist zorgt voor een verfijning van de poriën waardoor het aanzicht van de huidstructuur verbetert. De verfrissende Illuminating Mist, met haar ontstekingsremmende werking, vergemakkelijkt de opname en vergroot de effectiviteit van de huidverbeterende producten ná de reiniging.

Cenzaa Microdermabrasion Polish - € 42,95

Cosmedisch herstel van de huid
Cenzaa Microdermabrasion Polish (Skin Correcting Formula) polijst uw huid intensief met fijne microdermabrasie korrels. De exclusief geformuleerde scrubcrème egaliseert, en verfijnt de structuur en textuur van uw huid zonder te beschadigen of te irriteren. Oneffenheden, fijne lijntjes, grove poriën, rimpels en littekens worden zichtbaar verzacht. Actieve ingrediënten hydrateren, herstellen en versterken de huid diep en zorgen voor een egale en stralende teint.

Cenzaa Illuminating Skin Peel 5% - € 36,15

Superieure huidverbetering met een stralend resultaat
Illuminating Skin Peel 5% combineert 4 geavanceerde technologieën welke, zorgen voor intensieve peeling, natuurlijke antibiotica, optimale celverbetering en DNA bescherming. Deze ultramoderne processen zorgen voor een cosmedische huidverbetering. Onzuiverheden, fijne rimpels, kleine littekentjes, pigmentatie en een doffe, droge en vermoeide huid worden doeltreffend aangepakt. Door deze vernieuwende behandeltechniek en innovatieve werkstofcomplexen zal uw huid in 12 weken structureel verbeteren!

Cenzaa Illuminating Skin Peel 10% - € 37,95

Superieure huidverbetering met een stralend resultaat
De Illuminating Skin Peel 10% is een zeer krachtige liquid welke 4 geavanceerde technologieën bevat. De Illuminating Skin Peel 10% zorgt voor een intensieve peeling, optimale celverbetering en DNA bescherming en bezit natuurlijke antibiotica. Deze ultramoderne processen zorgen, in combinatie met de Cenzaa Therapeutic salonbehandelingen, voor een cosmedische huidverbetering waardoor acne, rimpels, hyperkeratosis , littekens en pigmentatie doeltreffend worden aangepakt. Uw huid zal in 12 weken structureel verbeteren.


Cenzaa Profusion Repair

Cenzaa Age Repair: ogen, hals en decolleté zijn de eerste plaatsen waar tekenen van stress, vermoeidheid en vroegtijdige veroudering zichtbaar zijn. Deze huidgebieden hebben gespecialiseerde verzorging nodig om er gezond en vitaal uit te blijven zien. Door de Cenzaa Age Repair producten wordt de rijpere huid direct gelift, gestimuleerd en stralender door de unieke samenstelling van Laser-Like Lifting, DNA-herstel en Photo-Age bescherming. Zo blijft uw leeftijd uw best bewaarde geheim!
Cenzaa Cellular Repair: de Cenzaa Cellular Repair producten brengen de meest overgevoelige, beschadigde, droge en geïrriteerde huidtypen onmiddellijk in balans. Celvernieuwing, bescherming, kalmering en herstel van de huidbarrière zijn kernwoorden voor deze productserie welke huidverbetering en een comfortabel gevoel biedt. Door de unieke samenstelling zal de huid herstellen voor een zichtbaar egale en gezonde huid!

Cenzaa Profusion Repair producten

Cenzaa Suprême Look - € 33,95

Voor een energieke en stralende blik in uw ogen
De tere huid rond uw ogen heeft speciale aandacht nodig. De fijne structuur is extra gevoelig en vertoont als eerste lijntjes en rimpeltjes. Suprême Look is een intensief voedende oogcrème met een huidontspannende werking en maakt uw oogcontour gladder. Deze verzachtende, celvernieuwende oogcrème werkt preventief en is de beste manier op rimpeltjes rond de ogen een stap voor te zijn. Door de natuurlijk therapeutische werkstoffen creëert Suprême Look op natuurlijke wijze het botox-effect!

Cenzaa Derma Sculpture - € 79,95

Dé baanbrekende anti-aging formule
De unieke Derma Sculpture is samengesteld op basis van de nieuwste anti-age technologie. Uw huid verjongt, wordt gelift en huidcellen worden geremodelleerd. De Derma Sculpture crème vertraagt de biologische veroudering van uw huid. Rimpels worden direct opgevuld, de cel opbouw wordt van binnenuit gestimuleerd, waardoor de huid haar maximale spankracht, elasticiteit en stevigheid weer terug krijgt.

Cenzaa Satin Beauty Power - € 49,95

Onmisbaar voor een stralende teint
Satin Beauty Power (24H Instant Beauty Flash) is een intensieve huidverstevigende Beauty Booster en zorgt voor een 24-uurse schittering, ontspant uw gelaatstrekken, verfrist uw teint en wist vermoeidheidstekenen direct uit. Haar energieopwekkende werkstofcomplexen en subtiele geurbeleving, zorgen voor een zachte huid, vol vitaliteit.

Cenzaa Cool Tenderness - € 44,95

Verfrissend als een aangename zomerregen
De bijzondere textuur van Cool Tenderness zorgt dat uw huid in balans wordt gebracht en zal helpen uw huidfuncties te herstellen. Zelfs de meest gevoelige huid wordt uitgenodigd om te ontspannen en de exclusieve werkstoffen in zich op te nemen. Een comfortabel gevoel, aangenaam koel en een stralende teint zijn het resultaat van de actieve werkstoffen welke zijn verwerkt in deze exceptionele 24-uurs emulsie. Gun uw huid de weldaad van een verfrissende nevel en ervaar de zachtheid van Cool Tenderness!

Cenzaa Silk Tenderness - € 46,70

Omhult uw huid als een zijdezachte cocon
De rijke textuur van de Silk Tenderness zal uw huid omhullen als een cocon en haar voorzien van een zijdezachte glans. De exclusieve werkstoffen hebben een heilzame werking op uw huid en laten uw huidstofwisseling ‘ontwaken’. Zelfs de meest gevoelige huid zal uitgenodigd worden om te ontspannen en te herstellen. Een gezonde glans en een stralende teint zijn het resultaat van de actieve werkstoffen welke zijn gebruikt in deze bijzondere 24-uurs crème. Laat uw huid elke dag de rijkdom van de Silk Tenderness ervaren!


Cenzaa product bestellen?

Voor het bestellen van één of meerdere producten kunt u met ons telefonisch contact opnemen of u stuurt een email naar info@garrarufabeauty.nl. Heeft u vragen over een product of wilt u een advies kunt u natuurlijk ook bellen of mailen met ons. U krijgt altijd binnen 24 uur een bericht van ons terug. Voor het online bestellen verwijzen wij u graag door naar de Cenzaa webshop: www.beautyproductenshop.nl.


Beauty Producten Shop - Cenzaa webshop voor het voordelig bestellen van Cenzaa producten