Bruidskapsel en bruidsmake-up in de regio Beverwijk en Heemskerk


Je gaat trouwen! Een dag die absoluut  staat in de top 3 van mooiste gebeurtenissen in jouw leven. Met onze bruidsmake-up en bruidskapsels heb je geen zorgen over je haar en make-up deze bijzondere dag. Op jouw trouwdag zal je de hele dag stralen! Naast bruidsmake-up en bruidskapsels kunnen wij wij nog veel meer betekenen voor jou. Gladde benen, mooie voeten, mooie nagels, enzovoort. Voor zowel de bruid als bruidegom, wij verzorgen het allemaal op beauty gebied! Maar we gaan nog verder.... past jouw trouwjurk of trouwpak wel op de dag zelf.... onze 1 op 1 Dieet by Cambridge gewichtconsulente Sandy of Alicia helpt jou graag met bereiken van je streefgewicht! Kort gezegd... alles onder 1 dak!


Jouw trouwdag

Voor de bruidsmake-up en het bruidskapsel spreken we eerst een try-out af. Welke make-up en kleuren vind jij mooi? Hoe gaat je haar eruit zien? Daarop stemmen wij samen met jou je bruidskapsel en bruidsmake-up af. De overige beauty behandelingen plannen wij samen met jou in overleg in.


Wie is bruidskapsel- en bruidsmake-up specialist Kelly

Kelly is fulltime kapster/visagiste en heeft daarom de perfecte skills voor jouw bruiloft! Het moet de perfecte dag worden en daar hoort het haar en make up uiteraard ook bij. Kelly heeft inmiddels al heel wat bruidjes mogen voorzien van de perfecte look voor hun speciale dag. Als jij een datum hebt geprikt zal Kelly eerst met jou een afspraak maken voor een proefsessie. Daarin kan jij met Kelly al jouw wensen bespreken zodat de dag zelf vlekkeloos verloopt.  Het werken op locatie is geen probleem natuurlijk. Dus geen gehaast op de vroege ochtend om op tijd te komen.


Impressie Kelly aan het werk op locatie


Tarieven bruidskapsel en bruidsmake-up

Bruidskapsel en bruidsmake-up

  • Adviesgesprek, proefmake-up en proefkapsel, 1e afspraak
  • Bruidsmake-up en bruidskapsel, 2e afspraak
  • Prijs totaal (beide sessies) € 515,-
  • Overige familie, vrienden of kennissen prijs in overleg
  • Reiskosten werken op locatie € 0,21 per kilometer. Eerste 10km zijn gratis.

Overige beauty behandelingen trouwerij

Voor zowel de bruid als bruidegom, wij verzorgen het allemaal op beauty gebied!

Manicure - Gellak - Gelnagels

Voor mooie nagels tijdens jouw trouwdag!


Pedicure - Cosmetische verzorging

Voor zachte voeten tijdens jouw trouwdag!


Waxen - Harsen

Voor een gladde en zachte huid tijdens jouw trouwdag!


Afvallen met het 1 op 1 Dieet

Om ervoor te zorgen dat jouw trouwjurk of trouwpak past tijdens jouw trouwdag!


Afspraak maken voor een intakegesprek met Kelly

Ben je nieuwsgierig en geïnteresseerd? Neemt dan gerust even telefonisch contact op met één van onze medewerkers voor het inplannen van een afspraak met Kelly. Uiteraard kun je ook een email sturen.