Kapsalon actie voor klanten uit Krommenie - All in kapper behandeling voor nieuwe klanten uit Krommenie


Kapsalon

Of u nu toe bent aan een geheel nieuwe coupe of alleen even bijknippen, kleuren, wassen of föhnen…. onze ervaren hairstylisten staan graag voor u klaar! Vooraf bespreken wij samen met u uw specifieke wensen en gaan vervolgens op een professionele wijze aan de slag om u de coupe te geven die helemaal bij u past. Onze visie is dat een bezoekje aan de kapper niet alleen een knipbeurt is, maar tevens gezellig en ontspannen moet zijn. Bij ons kunt u relaxen tijdens het knippen in een ontspannen wellness-achtige sfeer.
Zowel in de kapsalon als bij de beauty & wellness behandelingen wordt gewerkt met hoogwaardige producten. In de kapsalon werken wij uitsluitend met de producten van het merk Goldwell. Goldwell is een exclusief merk alleen vindbaar bij de betere kapsalons en heeft een zeer uitgebreide verzorgingslijn Topchic dat meegaat met de tijd en werkt aan verbetering van de huid- en haarconditie. Voor mensen met een gevoelige hoofdhuid hebben wij een speciale Goldwell productlijn Nectaya, die ammoniak vrij is. Dus gun uzelf en uw haar het allerbeste en maak direct een afspraak!

Kapsalon actie voor nieuwe klanten uit Krommenie!

Indien u aangeeft bij het reserveren dat u nog geen klant bent bij ons in de kapsalon krijgt u van ons als u NIEUWE klant uit Krommenie éénmalig een All-in kappersbehandeling voor maar € 55,- in plaats van € 110,- aangeboden.

kappersbehandelingkapsalonactiekrommenie.jpg

Een Krommenie all-in kappersbehandeling houdt in:

  • Adviesgesprek
  • Haren verven met een Goldwell TopChic verf
  • Wassen
  • Hoofdhuid massage
  • Knippen
  • Inner treatment
  • In model föhnen
  • Highlights óf lowlights mogen ook in plaats van verven!
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met cadeaubonnen of kortingskaarten
  • Na deze kennismakingsbehandeling ontvangt u van ons als "nieuwe vaste klant" een pas waarmee u in het vervolg voortaan standaard 10% korting krijgt op alle kappersbehandelingen

Reserveren all-in kapsalon actie voor klanten uit Krommenie

Heeft u uw keuze kunnen maken betreft de Krommenie all-in kennismakingsbehandeling? Neemt u dan even telefonisch contact op met één van onze medewerkers voor het inplannen van een afspraak. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0251-750707. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar info@garrarufabeauty.nl of gebruik maken van het contactformulier. Wij heten u graag welkom in onze schoonheidssalon & kapsalon! Het Beauty Centre Beverwijk team, Tamara, Bianca, Alicia, Sandy en Marc


Kapper actie voor klanten uit Krommenie - All in haarbehandeling van € 110,- voor € 55,- - Kapsalon