Afvallen met The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan - Het 1 op 1 Dieet van Nederland - Regio Beverwijk Heemkerk


Wil je graag afvallen, maar zie je door de bomen het bos niet meer met al de verschillende afslankopties. Heb je zelf al meerdere afslankpogingen gedaan, maar verval je toch steeds weer in je oude gewoontes…laat ons je helpen! Afvallen is namelijk helemaal niet moeilijk, je moet alleen weten hoe. Met het dieetconcept van The 1:1 Diet en onze wekelijkse (gratis) 1 op 1 begeleiding gaat het jou gegarandeerd lukken! Afvallen doe je namelijk niet alleen, wij dat doen wij samen met jou!


Wie zijn 1 op 1 Dieet gewichtsconsulenten Sandy en Alicia

1 op 1 Dieet consulent Sandy

Tijdens mijn loopbaan heb ik veel mensen begeleid en kan ik zeggen dat ik een kei ben in het enthousiasmeren en motiveren van mensen.

1 op 1 Dieet consulent Alicia

Ook ik ben de strijd aan gegaan met de kilo’s onder begeleiding van Sandy. Ik weet dus als geen ander wat dit maatwerk dieet voor jou kan betekenen!


Hoe werkt het 1 op 1 Dieet

Met het 1 op 1 Dieet ga je stap voor stap van verantwoord afvallen naar bewust genieten!  Het is eigenlijk heel simpel, je vervangt een of meerdere maaltijden door maaltijdvervangers. We werken met Het Stappenplan van The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Na een uitgebreid intakegesprek gaan we samen bepalen welke stap het beste bij jouw levensstijl past zodat je op het juiste niveau kunt instappen. The 1:1 Diet Stappenplan is flexibel, dus per klant leveren wij echt maatwerk.

De 1 op 1 dieet producten

Het stappenplan


De 1 op 1 Dieet begeleiding

Je ontvangt een map met tips en adviezen en komt wekelijks bij 1 van ons op consult. Elke week bespreken we uitgebreid jouw vorderingen en kijken we of je je nog prettig voelt bij de huidige stap of dat je toch naar een volgende stap van The 1:1 Diet Stappenplan wilt gaan. In het gehele traject zijn wij jouw deskundige stok achter de deur. Wij zijn jouw maatje die jou steunen op de moeilijke momenten als je het even niet meer ziet zitten. En die momenten zullen zeker komen. Ook dan staan wij voor je klaar om je op te peppen en te motiveren om door te zetten. Wij leren je jouw eetpatroon aan te passen, zodat je als je eenmaal je streefgewicht bereikt hebt, dit ook kunt behouden. Samen werken we aan een blijvend resultaat!


Body Mass Index - BMI

Wist je dat de helft van de Nederlanders te zwaar is. Uit onderzoek van het CBS in samenwerking met het RIVM is gebleken dat meer dan de helft (50,3%) van de Nederlanders van 20 jaar en ouder overgewicht heeft. Wil je weten of jij wel/niet onder deze categorie valt? Bereken hier snel & gemakkelijk jouw BMI uit met onze BMI meter.

Body Mass Index (BMI) berekenen

Gewicht in kilo

Lengte in centimetersUitkomst BMI

(Let op : gebruik een decimaal punt ipv komma)

In welke categorie val ik met mijn berekende BMI, en wat nu

BMI    < 18.5

ONDERGEWICHT (te laag BMI)

Je bent veel te licht voor je lengte!

Daardoor bestaat de kans dat je een tekort aan voedingsstoffen krijgt. Neem contact op met je huisarts om de mogelijke oorzaak vast te stellen. De huisarts kan bepalen of het gewicht echt veel te laag is en kan je verder helpen.

BMI    18.5 - 24.9

NORMAAL GEWICHT (gezond BMI)

Je gewicht past goed bij je lengte!

Houden zo! Met een gezond gewicht heb je een kleinere kans op bepaalde ziekten, dan als je te zwaar of te licht bent. Krijg je ook genoeg vitamines en mineralen binnen? Deze zijn belangrijk voor je lichaam. Een gezond gewicht behouden én voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen, doe je door te eten volgens de Schijf van Vijf.

BMI    25.0 - 29.9

OVERGEWICHT (te hoog BMI)

Je bent te zwaar voor je lengte!

Daardoor heb je een veel grotere kans op bepaalde ziekten, dan mensen van dezelfde leeftijd met een lager, gezond gewicht. Het is dus heel belangrijk voor je gezondheid om af te vallen. Een aantal kilo minder levert al gezondheidswinst op.

BMI veel te hoog: wat nu? Heb je een veel te hoge BMI en wil je graag afvallen? Ik help je hier graag bij! Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek.

BMI    30.0 - 39.9

ERNSTIG OVERGEWICHT (veel te hoge BMI, Obesitas)

Je bent veel te zwaar voor je lengte!

Daardoor heb je een veel grotere kans op bepaalde ziekten, dan mensen van dezelfde leeftijd met een lager, gezond gewicht. Het is dus heel belangrijk voor je gezondheid om af te vallen. Een aantal kilo minder levert al gezondheidswinst op.

BMI veel te hoog: wat nu? Heb je een veel te hoge BMI en wil je graag afvallen? Ik help je hier graag bij! Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek.

BMI    > 40.0

ZIEKELIJK OVERGEWICHT (extreem hoge BMI, Morbide Obesitas)

Je bent extreem zwaar voor je lengte!

Daardoor heb je een veel grotere kans op bepaalde ziekten, dan mensen van dezelfde leeftijd met een lager, gezond gewicht. Jouw gezondheid is in groot gevaar! Het is dus heel belangrijk voor je gezondheid om af te vallen. Neem contact op met je huisarts.


Het 1 op 1 Dieet recepten


NIEUW - Online 1 op 1 Dieet begeleiding

Bij Afslankstudio Beverwijk kun je nu ook online begeleid worden! Handig wanneer je niet in de gelegenheid bent om naar onze praktijk te komen.


Contactformulier Afslankstudio Beverwijk
Contactgegevens Afslankstudio Beverwijk

Afslankstudio Beverwijk

Begijnenstraat 21

1941BR Beverwijk

(gevestigd in Garra Rufa Beauty Centre)

Consulent Sandy

Consulent Alicia

Ma 09:00 - 21:00 uur

Di 09:00 - 21:00 uur

Wo 09:00 - 21:00 uur

Do 09:00 - 21:00 uur

Vr 09:00 - 21:00 uur

Za 09:00 - 17:00 uur

BTW nr   |   NL002124186B32
KvK nr   |   51420821
Rekening nr   |   NL83RABO0159428246

In nabijheid van Begijnenstraat 2 uur gratis d.m.v. gebruik blauwe kaart (o.a. > Baanstraat 2 min. lopen)!

Pin & contant

Afslankstudio Uitgeest

Hoorne 13

1911 BD Uitgeest

Afslankstudio Amstelveen

Alpen Rondweg 102-X

1186 AE Amstelveen

Afslankstudio Badhoevedorp

Sloterweg 303 kantoor 1.35B

1171 VC Badhoevedorp

Afslankstudio IJmuiden

Dokweg 27A Kantoor 2

1976 CA IJmuidenAfvallen met de 1 op 1 Dieet gewichtsconsulenten Sandy en Alicia

Onze Afslankstudio is inmiddels een begrip in de regio Beverwijk en Heemskerk maar ook klanten uit Velsen-Noord, Castricum, Assendelft, Uitgeest, Wijk aan Zee, Limmen en Akersloot weten ons inmiddels te vinden.