Afslankstudio voor afvallen met begeleiding - regio Beverwijk en Heemskerk


Afslankstudio

Bij onze afslankstudio sta je er niet alleen voor... afvallen doe je namelijk samen met je coach! Afvallen is niet moeilijk, je moet alleen weten hoe.

Afvallen onder begeleiding

Daarom bieden wij je de mogelijkheid om onder (gratis) begeleiding van onze voedingscoach af te vallen. Samen met onze voedingscoach werk je aan een blijvend resultaat! De coach is jouw stok achter de deur, iemand er voor je is op als je het even moeilijk hebt en die je blijft stimuleren en motiveren. Niet alleen tijdens het afvallen, maar ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder begeleiding om terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud het ook!

Afslankprogramma

Snel afvallen doe je met het PowerSlim afslankprogramma. PowerSlim is een slimme combinatie van een doordacht afslankprogramma, persoonlijke begeleiding en de juiste samenstelling van producten met weinig brandstoffen en veel bouwstoffen. Je gaat anders eten in plaats van minder. Met PowerSlim bouw je jouw huidige manier van leven om naar een gezonde en evenwichtige levensstijl.

BMI

Wist je dat………. de helft van de Nederlanders te zwaar is. Uit onderzoek van het CBS in samenwerking met het RIVM is gebleken dat meer dan de helft (50,3%) van de Nederlanders van 20 jaar en ouder overgewicht heeft. Wil je weten of jij wel/niet onder deze categorie valt? Bereken dan op onze BMI pagina snel & gemakkelijk jouw BMI uit met onze BMI meter.

Ervaringen met PowerSlim

Uw PowerSlim coach en gewichtsconsulente Sandy Smulders

Half acht, geen tijd voor ontbijt. U haast uzelf naar het werk, eerst nog even de kinderen wegbrengen. Kusje, zwaaien en dan gauw door. Om een uur of tien bent u bezig aan uw derde mok zwarte koffie. Door de vele vergaderingen vergeet u vaak te eten of eet u pas veel te laat. ’s Avonds te moe, te weinig energie om te gaan sporten. Een drukke baan en slecht eetpatroon vormen de ingrediënten voor een ongezond leven meestal met een fikse portie overgewicht of obesitas als gevolg. Maar daar kunt u wat aan doen… en daar ga ik u bij helpen!

 

Bovenstaand voorbeeld heb ik aan den lijve ondervonden, binnen 3 jaar was ik 11 kilo zwaarder. Ik voelde me niet lekker in mijn vel, mijn kleren zaten veel te strak, had weinig energie, sliep slecht….. en ga zo nog maar even door. Door het volgen van het PowerSlim dieet had ik in een korte tijd mijn oude gewicht weer terug en geniet ik nu van een gezonde levensstijl. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel mensen begeleid en kan ik zeggen dat ik een kei ben in het enthousiasmeren en motiveren van mensen. Als gewichtsconsulente komen deze eigenschappen dan ook zeer goed van pas, ik ben jouw stok achter de deur als je het even moeilijk hebt.

 

Gun jij jezelf een mooi slank en gezond lichaam? En kun je hierbij een steuntje in de rug gebruiken? Twijfel niet en maak een afspraak voor een gratis intake gesprek en advies.

PasfotoSandyPowerSlim.jpg

Voor de klanten uit Beverwijk, Heemskerk en omstreken kunt u terecht op de locatie in Beverwijk. Voor klanten uit IJmuiden, Santpoort-Noord en omstreken kunt u terecht op de locatie in IJmuiden.


Afslankstudio voor afvallen met begeleiding - regio IJmuiden en Santpoort-Noord