Merken Cenzaa, Image Skincare, Mesoestetic en Ik Skin Perfection


Waarom een gezichtsbehandeling? Een gezichtsbehandeling is bedoeld om je gezicht grondig te reinigen, de conditie van je huid te verbeteren en om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan en heerlijk te ontspannen. Je hebt maar één huid, daar moet je zuinig mee omgaan. Je huid staat dagelijks bloot aan schadelijke invloeden van buitenaf. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste.


Image Skincare

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering en is ontstaan vanuit de gedachte dat iedereen trots moet kunnen zijn op haar of zijn huid. Huidverbetering ontstaat doordat de behandel- en thuisproducten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten bevatten en wetenschappelijk bewezen zijn. Voor ieder huidtype en iedere huidconditie heeft Image Skincare een passende skincare routine om de huid optimaal te verzorgen. Samen creëren we de beste versie van jouw huid.


Cenzaa

Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat Wellness, Huidverbetering en Cosmedische huidtherapie combineert. Cenzaa biedt geavanceerde en effectieve huidverbetering met waardering voor schoonheid van mens, dier en natuur.  Hierbij haalt Cenzaa het beste uit twee werelden, Science en Nature, het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Met als doel het hoogst haalbare resultaat te bereiken met weldadige en geavanceerde behandelingen en producten. Wist je dat alle producten van Cenzaa geselecteerde werkstoffen bevatten in ongekend hoge concentraties, tot wel 39,4%? Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen en parfumerieën!


Ik Skin Perfection

Bij IK Skin Perfection gelooft men in de schoonheid van iedereen en staan respect, liefde en bescherming voor de huid én de natuur centraal. Pure Power, Truly Natural! De missie is natuurlijke schoonheid versterken met krachtige, pure, bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. De natuurlijke conditie en flora van de huid is daarbij het uitgangspunt. Om weer terug te keren naar een gezonde basis van de huid werkt men alleen met 100% pure organische ingrediënten, groene cosmeceuticals. Deze producten zijn ontwikkeld volgens het NO-label en bevatten geen synthetische stoffen. Met Ik Skin Perfection brengen wij de huid in perfecte conditie en werken we aan maximale huidverbetering.


Microneedling


Microdermabrasie


Neoderma Biopeeling


Bindweefselmassage