Cadeaubon schoonheidssalon en kapsalon - regio Beverwijk en Heemskerk


Cadeaubon schoonheidssalon en kapsalon

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een persoon die het gewoon verdient eens in het zonnetje gezet te worden? Wat is er dan leuker om een cadeaubon te geven voor een wellnessbehandeling, schoonheidsbehandeling of kappersbehandeling! Of wellicht een cadeaubon voor één van onze beauty arrangementen. Een cadeaubon alleen niet voldoende? Dan is een leuk samengesteld productenpakket met daarbij een cadeaubon voor één van onze bovengenoemde behandelingen of arrangementen een optie. Hoe dan ook, met een cadeaubon van de Beauty Centre Beverwijk is succes verzekerd! Een cadeaubon is bij ons op maat. U kunt kiezen voor een specifieke behandeling, specifiek productenpakket of voor een door u gewenst geldbedrag.

Cadeaubon bestellen

Online. Via onze webshop kunt u uw cadeaubon online bestellen en betalen. Zie link cadeaubon online bestellen.

 

E-mail. Geef uw vragen - opmerkingen over uw cadeaubon wensen aan (welke behandeling, welk arrangement, welk productenpakket of welk geldbedrag) en het postadres waar de cadeaubon - productenpakket naar toe gestuurd kan worden. U ontvangt vervolgens een e-mail van ons met daarin aangegeven de betaalinstructies. Zodra de betaling op onze rekening is bijgeschreven sturen wij de cadeaubon - productenpakket naar het door u opgegeven adres.

 

Telefonisch. Geef in het telefoongesprek uw cadeaubon wensen aan (welke behandeling, welk arrangement, welk productenpakket of welk geldbedrag) en het postadres waar de cadeaubon - productenpakket naar toe gestuurd kan worden. Wij zullen vervolgens telefonisch de betaalinstructies met u doornemen. Zodra de betaling op onze rekening is bijgeschreven sturen wij de cadeaubon - productenpakket naar het door u opgegeven adres.

 

Receptie. Ophalen in onze schoonheidssalon en kapsalon is natuurlijk ook een optie. Geef aan onze medewerkster in onze salon uw cadeaubon wensen door (welke behandeling, welk arrangement, of welk geldbedrag). De cadeaubon zal dan direct voor u uitgeschreven worden. U kunt de cadeaubon aan de receptie contant of per pin voldoen. Betreft een productenpakket, dan gelieve eerst telefonisch door te geven wat uw wensen zijn in verband met de benodigde tijd om het vooraf in te kunnen pakken.


Cadeaubon schoonheidsbehandeling en kappersbehandeling - regio Beverwijk en Heemskerk