Cadeaubon schoonheidssalon - regio Beverwijk Heemskerk


Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een persoon die het gewoon verdient eens in het zonnetje gezet te worden? Wat is er dan leuker om een cadeaubon te geven voor een wellnessbehandeling of schoonheidsbehandeling! Of wellicht een cadeaubon voor één van onze beauty arrangementen. Een cadeaubon alleen niet voldoende? Dan is een leuk samengesteld productenpakket met daarbij een cadeaubon voor één van onze bovengenoemde behandelingen of arrangementen een optie. Hoe dan ook, met een cadeaubon van Garra Rufa Beauty Centre is succes verzekerd! Een cadeaubon is bij ons op maat. Je kunt kiezen voor een specifieke behandeling, specifiek productenpakket of voor een door jou gewenst geldbedrag.


Cadeaubon online bestellen

Via onze webshop kun je eenvoudig een cadeaubon online bestellen, betalen en laten bezorgen.


Cadeaubon kopen overige manieren

Email

Geef je vragen - opmerkingen over jouw cadeaubon wensen aan (welke behandeling, welk arrangement, welk productenpakket of welk geldbedrag) en het postadres waar de cadeaubon - productenpakket naar toe gestuurd kan worden. Je ontvangt vervolgens een email van ons met daarin aangegeven de betaalinstructies. Zodra de betaling op onze rekening is bijgeschreven sturen wij de cadeaubon - productenpakket naar het door jou opgegeven adres.

Telefonisch

Geef in het telefoongesprek je cadeaubon wensen aan (welke behandeling, welk arrangement, welk productenpakket of welk geldbedrag) en het postadres waar de cadeaubon - productenpakket naar toe gestuurd kan worden. Wij zullen vervolgens telefonisch de betaalinstructies met je doornemen. Zodra de betaling op onze rekening is bijgeschreven sturen wij de cadeaubon - productenpakket naar het door jou opgegeven adres.

Receptie

Ophalen in onze schoonheidssalon en kapsalon is natuurlijk ook een optie. Geef aan onze medewerkster in onze salon je cadeaubon wensen door (welke behandeling, welk arrangement, of welk geldbedrag). De cadeaubon zal dan direct voor je uitgeschreven worden. Je kunt de cadeaubon aan de receptie contant of per pin voldoen. Betreft een productenpakket, dan gelieve eerst telefonisch door te geven wat je wensen zijn in verband met de benodigde tijd om het vooraf in te kunnen pakken.