Cambridge Weight Plan Stappenplan


Wat is het Cambridge Weight Plan Stappenplan?

“Het Cambridge Weight Plan Stappenplan® is maatwerk!  Het is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl.”

Hoe werkt het Cambridge Weight Plan Stappenplan?

Ruim 30 jaar geleden is het Cambridge Weight Plan dieetconcept ontwikkeld door de wetenschapper Alan Howard. Inmiddels is dit dieetconcept in meer dan 35 landen uitgerold. Het dieet kenmerkt zich door de buitengewone combinatie van het Cambridge Weight Plan Stappenplan® en de persoonlijke, professionele begeleiding van de gecertificeerde Cambridge Weight Plan consulente anderzijds.

Met Cambridge Weight Plan ga je stap voor stap van verantwoord afvallen naar bewust genieten!  Het is eigenlijk heel simpel, je vervangt een of meerdere maaltijden door de maaltijdvervangers van Cambridge Weight Plan. Cambridge Weight Plan werkt met het Stappenplan. Na een uitgebreid intakegesprek gaan we samen bepalen welke stap het beste bij jouw levensstijl past zodat je op het juiste niveau kunt instappen. Het Stappenplan is flexibel, dus per klant lever ik echt maatwerk. Je ontvangt een map met tips en adviezen en komt wekelijks bij mij op consult. Ik leer je jouw eetpatroon aan te passen, zodat je als je eenmaal je streefgewicht bereikt hebt, dit ook kunt behouden!

Het Stappenplan Mix & Match

In beeld > het Cambridge Weight Plan Stappenplan

Afspraak met Cambridge consulent Sandy

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten? Maak dan nu een afspraak mij voor een adviesgesprek.


Cambridge Weight Plan - regio Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest