Cenzaa - Cosmeticamerk dat wellness, huidverbetering en cosmedische huidtherapie combineert


Cenzaa producten online bestellen in de webshop

Voor het online bestellen van Cenzaa producten verwijzen wij u door naar Beauty Producten Shop. Klik hier om direct naar de Cenzaa webshop te gaan. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar, vanaf € 45,- betaald u géén verzendkosten en u ontvangt bij elke bestelling er een gratis Cenzaa product bij. Heeft u nog geen ervaring met Cenzaa maar bent u wel geïnteresseerd? Dan hebben wij speciaal voor u de Cenzaa try, travel of cadeauboxen. Deze Cenzaa boxen zijn samengesteld voor diverse huidtypes.

Welkom in de wereld van Cenzaa!

Cenzaa is ‘s werelds enige cosmeticamerk dat wellness, huidverbetering en cosmedische huidtherapie combineert.

Hoogwaardige cosmeceuticals 
In samenwerking met vooraanstaande laboratoria ontwikkelt Cenzaa hoogwaardig en doeltreffende cosmedische producten. Cenzaa is hiermee marktleider op het gebied van revolutionaire, wetenschappelijk bewezen formules en combineert het bewustzijn van een gezonde levenswijze voor een stralende huid.

Beauty from within 
De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit. In de cosmetica branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen- en buiten uit ondersteund moet worden. Bij Cenzaa behandelen en ontwikkelen we met de Inside & Outside visie onze hoogwaardige producten.


Waar wetenschap natuur ontmoet!

Cenzaa biedt geavanceerde en effectieve huidverbetering met waardering voor schoonheid van mens, dier en natuur. Hierbij haalt Cenzaa het beste uit twee werelden, Science en Nature, het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Met als doel het hoogst haalbare resultaat te bereiken met weldadige en geavanceerde behandelingen en producten.

Cosmedische huidverbetering
Cenzaa heeft als eerste ter wereld het PCN2®-system toegevoegd aan haar producten. Een zeer geavanceerde innovatie waarbij vier technologieën verenigd zijn tot ongeëvenaarde cosmedische producten met ultieme wellness beleving.

Technologische verpakkingen
Cenzaa streeft naar het hoogst haalbare resultaat en daarom zijn de producten verpakt in zuurstof dichte verpakkingen. Door het unieke ‘bag-in-bottle’ systeem worden de zeer hoge concentratie werkstoffen behouden en wordt kwaliteit gegarandeerd.


Cenzaa inside & outside philosphy

Bij de ontwikkeling van Cenzaa heeft het Inside & Outside programma basis gestaan voor effectieve huidverbetering van binnen- en van buiten. Het zorgt er uiteindelijk van binnenuit voor dat u een mooiere huid krijgt. Cenzaa speelt hiermee al jaren in op dit steeds belangrijker wordende aspect.

Inside world
Met de unieke Cenzaa huidanalyse wordt de huidconditie en eventuele huidproblemen met mogelijke onderliggende oorzaken achterhaald. De huid wordt letterlijk in kaart gebracht om zo een stappenplan op te stellen voor een gezonde huid. De “beauty from within” theeën zijn een onderdeel van het Inside programma welke speciaal ontwikkeld zijn ter ondersteuning hiervan.

Als eerste cosmeticamerk heeft Cenzaa Nutraceuticals die op therapeutische kruidenbasis zijn. Deze kruidenpreparaten zijn ontwikkeld door een team van gerenommeerde apothekers en farmaceuten. De specifieke kruiden werken op een dieper niveau en spelen hierdoor een belangrijke rol in het herstel van uw gezondheid en schoonheid.


Cenzaa wellness wereld

Gun uzelf een oosterse verademing met maximale huidverbetering!
In ons dagelijks leven ervaren we regelmatig stress. Hierdoor vergeten we vaak te relaxen en te genieten van de bijzondere momenten in het leven. Uit het behandelaanbod van Cenzaa kunt u kiezen voor bijzondere momenten, momenten die u helpen te relaxen en het beste geven voor de huid.

Maximale huidverbetering met oosterse beleving
Uw Cenzaa Moments behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. De behandelingen zijn huidverbeterend en gebaseerd op de Inside Outside filosofie. Body & Mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven.

Huidproblemen zijn meestal een gevolg van dieper liggende oorzaken. Cenzaa behandelingen worden uitgevoerd volgens de Chinese filosofie en werken vanuit de binnenkant en pakken zodoende de oorzaak van de huidproblemen aan.


Cenzaa therapeutic world

Met de Cenzaa Therapeutic behandelingen wordt uw huid uitgedaagd. Door gebruik te maken van de unieke Cenzaa huidanalyse herkennen we de werkelijke oorzaak van huidproblemen.

Unieke huidverbeterende combinatie
Therapeutische massages, diverse zuren waaronder Glycol zuur, revolutionaire kuren en innovatieve PCN2® formules pakken de huid op meerdere fronten aan. Huidproblemen en huidwensen worden effectief behandeld waardoor uw huid zich actief vernieuwd en maximale huidverbetering ziet.

Doel van de behandelingen door een Cenzaa Therapeut is het verminderen of voorkomen van huidproblemen. Couperose, Rosacea, Acne, rimpelvorming en contourverbetering zijn voorbeelden van problemen waarbij de Cenzaa therapeut u kan helpen.


Cenzaa cosmedical world

Met de Cenzaa Cosmedische Huidtherapie stapt u in de wereld van revolutionaire huidverbetering. De Cosmedical Therapist is speciaal opgeleid om specifieke huidproblemen of huidwensen op effectieve en doeltreffende manier op te lossen.

Oogverblindende resultaten
Het unieke behandelsysteem met 4D resultaat pakt, in tegenstelling tot andere huidverbeterende technieken, ook de oorsprong van huidproblemen aan. Voor het mooiste en beste resultaat gelieerd aan de medische wetenschap wordt u door de Cosmedical Therapist behandeld met de modernste technieken op gebied van huidverbetering.

Zonder chirurgie
Doel van de behandelingen door een Cenzaa Cosmedical Therapeut is het opheffen, verminderen of voorkomen van huidproblemen.

Cenzaa beeldmateriaal

Cenzaa Ultimate Touch


Beauty Producten Shop - Cenzaa webshop voor het bestellen van Cenzaa producten