PowerSlim producten en recepten


De producten van PowerSlim, de beste keuze voor jouw lichaam

De koolhydraatarme producten van PowerSlim bestaan uit de allerbeste zuivere ingrediënten. PowerSlim zoet hun producten met het natuurlijke Stevia-extract. Ook zijn alle PowerSlim producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk, met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én hebben ze de prebiotische vezel inuline toegevoegd. En doordat een groot deel van ons assortiment wel 20 gram eiwitten per portie bevat, draagt PowerSlim bij tot de groei en instandhouding van de spiermassa. Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 120 koolhydraatarme producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor, dus volop variatie! Van repen, shakes, soepen, zoete & hartige tussendoortjes, sauzen & spreads tot complete maaltijden. Met PowerSlim is afvallen echt geen straf! Je zult nooit het idee hebben dat je iets moet laten en je hoeft absoluut geen honger te lijden. Met het gezin mee eten blijft heel makkelijk, PowerSlim is makkelijk in je dagelijkse leven in te passen.

Enkele voorbeelden producten van PowerSlim

01afslankenreadytogoperzikyoghurt.jpg

Perzik yoghurt

02afslankstudiobeverwijkheemskerkijmuidenpowerslimsmoothieaarbeiframboos.jpg

Aardbei framboos smoothie

03afvallenbegeleidingbreakfastsesamelinseedbread.jpg

Sesam lijnzaad brood

04afvallenbeverwijkheemskerkijmuidenpowerslimdessertchocolade.jpg

Chocolade dessert

05gewichtsconsulentebeverwijkheemskerkijmuidenpowerslimvariatiehartigesnacks.jpg

Variatie hartige snacks

06gezondetussendoortjessweetsnacksblueberrymuffin.jpg

Blueberry muffin

07koolhydraatarmdieetchampignonsoep.jpg

Champignon soep

08koolhydraatarmereceptenpenne.jpg

Penne

09snelafvallenrepenvanillekaramel.jpg

Vanille karamel repen

Koolhydraatarme recepten van PowerSlim

Om het afvalproces zo gemakkelijk mogelijk te maken voor je, hebben de diëtisten van PowerSlim met zorg een aantal heerlijk een verantwoorde koolhydraatarme recepten voor je samengesteld. Zo hoef je zelf niet lang na te denken wat nu weer te gaan eten vanavond. De recepten zijn ingedeeld per fase. Je mag geen fase vooruit, maar je mag wel altijd een recept kiezen uit een voorgaande fase. Je keuze aan koolhydraatarme recepten wordt dus steeds groter. Neem daarom ook na het behalen van je streefgewicht nog regelmatig een kijkje op onze Facebookpagina om inspiratie op te doen voor lekkere gezonde recepten. Deze Facebookpagina zullen we blijven frequent aanvullen met lekkere gezonde koolhydraatarme recepten, zodat je kunt blijven variëren. Zo blijf je lekker op gewicht!

Enkele voorbeelden koolhydraatarme recepten van PowerSlim

powerslimreceptbosvruchtenvanilledroom.png
powerslimreceptvolkorenpistoletjemetroomkaasengerooktezalm.png
powerslimreceptkipfiletmetgegrildegroentes.png

Afspraak met de PowerSlim coach

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten? Maak dan nu een afspraak met onze voedingscoach voor een gratis adviesgesprek.


PowerSlim producten en recepten - regio Beverwijk en Heemskerk