Cosmetique Totale laserbehandelingen - lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) - regio Beverwijk Heemskerk


Laserbehandeling gewenst? Wij nemen geen enkel risico en hebben daarom een partnership gesloten met de specialisten van Cosmetique Totale!


Wie zijn Cosmetique Totale

Cosmetique Totale is sinds 2004 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van hoogwaardige paramedische behandelmethoden voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Net als het Ministerie van Volksgezondheid willen zij de kwaliteit van laserbehandelingen waarborgen. Daarom worden alle behandelingen bij Cosmetique Totale uitgevoerd door kwaliteit geregistreerde paramedische specialisten, de huidtherapeuten (Huidtherapie is geregistreerd volgens wet BIG, artikel 34 en dus een beschermd beroep). Alle huidtherapeuten hebben de opleiding HBO Huidtherapie voltooid en afgesloten met een literatuur/praktijk onderzoek. Daarnaast zijn zij allen lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Door de deskundigheid én toegankelijkheid wordt Cosmetique Totale aanbevolen door menig huisarts, specialist en zorgverzekeraar.


Welke huidproblemen behandelt Cosmetique Totale

Huidproblemen bestaan er in alle vormen en maten. Vaak worden huidproblemen als (cosmetisch) storend ervaren. Gelukkig kun je nu iets aan jouw huidprobleem laten doen. De HBO huidtherapeuten van Cosmetique Totale zijn gespecialiseerd in het behandelen van diverse huidaandoeningen, zoals bijvoorbeeld acne, littekens, couperose, pigmentvlekken en schimmelnagels. Ook voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei kun je bij Cosmetique Totale terecht. Hieronder een overzicht van de mogelijke behandelingen.

Acne & acnelittekens

Voor acnebehandelingen heeft Cosmetique Totlale diverse methoden met als doel het verminderen van talg en ontstekingen in de huid. Acnebehandelingen bestaan uit dieptereiniging in combinatie met medische peelings. Daarnaast pakken zij acnelittekens aan door middel van laserbehandelingen. De laser vermindert de roodheid en vernieuwt het weefsel waardoor de huid weer strak en egaal wordt.

Couperose & rosacea

Bij couperose zijn rode of paarse gesprongen adertjes zichtbaar in de huid. Ook rosacea (roodheid in combinatie met acne) of diffuse roodheid kan worden behandeld door middel van lasertherapie en medische peelings. Tijdens de laserbehandeling couperose worden vaatjes en bijbehorende roodheid vernietigd.

Fibromen & ouderdomswratjes

Verheven huidafwijkingen zoals (steel-)wratjes, fibromen, bindweefselbultjes of bloedblaasjes kan Cosmetique Totale nauwkeurig en veilig behandelen door middel van coagulatietherapie (warmte). Na de behandeling ontstaat er een klein korstje op de huid welke binnen enkele dagen zal genezen en je er weer een gladde huid voor terug hebt.

Littekens & striae

Een littekenbehandeling is erop gericht om het litteken te verminderen, versoepelen of op te vullen. Eveneens vindt er verbetering plaats op het gebied van jeuk of pijn of kleurverschillen in de huid. De behandeling van striae is gericht op het versoepelen van de huid, verbeteren van kleur en opvullen van de atrofische lijntjes.

Ongewenste haargroei

Sinds de mogelijkheid tot definitief ontharen, is de tijd van rode bultjes, jeuk en ingegroeide haren echt voorbij! Cosmetique Totale werkt met de allernieuwste apparatuur, zodat zij ieder huidtype veilig en effectief kunnen behandelen. Ben je aanvullend verzekerd? Dan wordt laserontharen in het gelaat bij vrouwen vaak vergoed door zorgverzekeraars.

Rimpels & slappe huid

Wanneer we ouder worden, vermindert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor onze huid verslapt en rimpels en fijne lijntjes ontstaan. Met laserbehandelingen kan Cosmetique Totale de aanmaak van collageen en elastine stimuleren waardoor de huid zal vernieuwen. Rimpels en fijne lijntjes worden verzacht en opgevuld. Een nieuwe, mooie huid wordt zichtbaar.

Schimmelnagels

Schimmelnagels, of wel kalknagels, zijn een vervelend en hardnekkig probleem. Met behulp van laserbehandelingen tegen schimmelnagels en bijbehorend thuisadvies helpt Cosmetique Totale je graag van schimmelnagels af. De laser verhit de schimmel en de aangedane nagels zullen schoon uitgroeien.

Pigmentvlekken & melasma

Wil je op een professionele manier af van je pigmentvlekken, zonschade, ouderdomsvlekken en/of melasma? Cosmetique Totale werkt met verschillende behandelmethoden zoals laserbehandelingen en medische peelings om pigment te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon!


Consult met Cosmetique Totale

Interesse in een behandeling? Neem contact met ons op en wij plannen voor jou, hier op de locatie in Beverwijk, een gratis consult in met de huidtherapeut van Cosmetique Totale. In een persoonlijk gesprek met de huidtherapeut ontvang je alle informatie die past bij jouw situatie. Zij kan dan het probleemgebied zorgvuldig beoordelen en je een gedegen advies geven over welke behandelmethode in jouw situatie tot de beste resultaten zal leiden. Ook kan ze vertellen of je recht hebt op een vergoeding laserbehandeling of vergoeding peelings en of je hier een verwijzing voor nodig hebt van je huisarts of dermatoloog. Cosmetique Totale helpt je graag verder! Nieuwe klant? Als nieuwe klant biedt Cosmetique Totale je graag een gratis en vrijblijvend consult aan t.w.v. € 35,-.


Tarieven behandelingen Cosmetique Totale

Hieronder kun je het tarievenoverzicht 2023 downloaden. 

Prijslijst Cosmetique Totale Beverwijk 2023
PDF – 199,0 KB

Declareren van je vergoeding laserontharing, camouflage, acne en acne litteken behandeling in 2023, bij elke zorgverzekeraar in Nederland!

Cosmetique Totale staat bij zorgverzekeraars geregistreerd onder het adres in Bussum (Vlietlaan 44D). Dit adres staat ook vermeld op de factuur die je van Cosmetique Totale ontvangt. Op deze manier kun je altijd probleemloos jouw factuur declareren bij jouw zorgverzekeraar. Wist je al dat behandelingen als acne therapie en definitief ontharen vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed? Let op! Deze behandelingen gaan niet ten koste van het eigen risico. Maak dit jaar en/of volgend jaar dus gebruik van de aanvullende verzekering voor het definitief ontharen en/of acne behandelingen. Bij Cosmetique Totale heb je in de meeste gevallen geen verwijsbrief nodig van je huisarts, dermatoloog of medisch specialist. De specialisten zijn direct toegankelijk. Ook zonder verwijsbrief kun je dus bij Cosmetique Totale terecht. Om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen, werkt Cosmetique Totale uitsluitend met paramedische specialisten. De huidtherapeuten hebben een vierjarige hbo-opleiding gehad zodat ze medische behandelingen, zoals het laser ontharen en acne littekens verwijderen, professioneel kunnen uitvoeren.


Afspraak maken met de huidtherapeut van Cosmetique Totale

Ben je nieuwsgierig, geïnteresseerd of wil je direct een behandeling ondergaan? Neemt dan gerust even telefonisch contact op met één van onze medewerkers voor het inplannen van een afspraak met de huidtherapeut van Cosmetique Totale. Online een afspraak inboeken kan natuurlijk ook!