Beauty Centre Beverwijk - Goldwell, Olaplex & American Crew kapsalon - regio Beverwijk en Heemskerk


Goldwell, Olaplex & American Crew Kapsalon

Of u nu toe bent aan een geheel nieuwe coupe of alleen even bijknippen, kleuren, wassen of föhnen…. onze ervaren hairstylisten staan graag voor u klaar! Vooraf bespreken wij samen met u uw specifieke wensen en gaan vervolgens op een professionele wijze aan de slag om u de coupe te geven die helemaal bij u past. Onze visie is dat een bezoekje aan de kapper niet alleen een knipbeurt is, maar tevens gezellig en ontspannen moet zijn. Bij ons kunt u relaxen tijdens het knippen in een ontspannen wellness-achtige sfeer.
Zowel in de kapsalon als bij de beauty & wellness behandelingen wordt gewerkt met hoogwaardige producten. In de kapsalon werken wij uitsluitend met de producten van het merk Goldwell, Olaplex & American Crew. Goldwell is een exclusief merk alleen vindbaar bij de betere kapsalons en heeft een zeer uitgebreide verzorgingslijn Topchic dat meegaat met de tijd en werkt aan verbetering van de huid- en haarconditie. Dus gun uzelf en uw haar het allerbeste en maak direct een afspraak! Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als "favoriete hulpmiddel voor kleurexperts" en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

American Crew

Goldwell Perfect Beauty Service Collection

Olaplex

Kwaliteit en zorg

  • Afspraak uitsluitend op afspraak.
  • Afstemming op het individuele huid/haartype en de individuele behoeftes van de klant.
  • Professionele knip- en kleurbehandelingen door gediplomeerde hairstylisten.
  • Onze hairstylisten volgen regelmatig trainingen en workshops om op de hoogte blijven van trends en wetenschap.
  • Verrichting van alle werkzaamheden met uiterste zorg voor hygiëne.
  • Klanten worden te allen tijden voorzien van een eerlijk en deskundig advies.
  • Elke klant geniet van zorgvuldig uitgevoerde knip- en kleurbehandelingen in een ontspannen sfeer!

Reserveren kappersbehandeling

Heeft u uw keuze kunnen maken betreft de gewenste kappersbehandeling? Neemt u dan even telefonisch contact op met één van onze hairstylisten voor het inplannen van een afspraak. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0251-750707. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar info@garrarufabeauty.nl of gebruik maken van het contactformulier. Wij heten u graag welkom in onze schoonheidssalon & kapsalon! Het Garra Rufa Hair & Beauty Centre team, Alicia, Ashley, Meike, Demi, Marianne, Sandy en Marc

Kapsalon voor de regio


Beauty Centre Beverwijk - dames en herenkapper - regio Beverwijk en Heemskerk